Mooi ingerichte feestzaal

Bent u op zoek naar een mooie en stijlvolle feestzaal in Lubbeek? Hoogtijd om kennis te maken met Craywinckelhof en te genieten van een onvergetelijk feest.

Seizoensgebonden streekgerechten 

Een huwelijk, communie, babyborrel, familiefeest of jubilee? Elke gelegenheid is goed om te feesten. Wij hebben twee feestzalen, de Schuur en de Gelagzaal en dit in een landelijke omgeving. Wij verwennen u en uw gasten met dagverse seizoensgebonden gerechten en menu’s op maat. U kan zelf kiezen hoe u uw feest vormgeeft. Wij geven u daarbij graag gericht advies.

Lekker en gezellig tafelen

Misschien wil u graag een ‘private dining’ organiseren? Vanaf 8 personen kan u hier in alle rust genieten van onze heerlijke keuken. Ook aan de rokers is gedacht. Zij kunnen tussendoor gezellig buiten zitten en zich opwarmen aan een vuurschaal. Onze missie? Zorgen dat u met een tevreden gevoel weer naar huis vertrekt. Onze slogan? Wij gaan “the extra mile”!

&Een feest op maat

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Dan bieden wij u en uw gasten een service op maat. Zo hebt u op de dag zelf geen zorgen en hoeft u alleen maar te genieten. Bij een trouwfeest hoort een discobar en een dj. Wij hebben een vaste dj, maar u kan ook uw persoonlijke dj inschakelen. Meteen een bijkomende troef. Ook bij de decoratie van de feestzaal hebt u vrij spel. Zo u dat wenst kan het team van Craywinckelhof uw feest of event mee helpen plannen. Alles kan, niets is onmogelijk.

Vraag een vrijblijvende offerte

Onze twee zalen zijn ook geschikt voor bedrijven als vergaderzaal of om een presentatie of event te organiseren. Hebt u na een avond uit geen zin meer om nog naar huis te rijden? Dan kan u overnachten in onze gezellige Bed & Breakfast. Nog vragen? Of een afspraak maken om uw feest te organiseren? Neem dan beslist contact op. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat van uw feest.