Reserveer nu een vergaderzaal

Wil u een vergaderzaal in Lubbeek vinden? Craywinckelhof is een geliefd adres bij zakenmensen en bedrijven. In de prachtig gerestaureerde vierkantshoeve kan u terecht voor vergaderingen, events, teambuildings of presentaties. Wij hebben twee mooie vergaderzalen voorzien van alle comfort en technologie, waaronder gratis WIFI, een scherm en projector. Hebt u na een vergadering geen zin meer om naar huis te rijden? Dan kan u in onze Bed & Breakfast overnachten.

De Schuur

De Schuur is een zaal van maar liefst 200 vierkante meter groot. De naam komt van de vroegere hooischuur waar paarden haver en hooi vonden en de koeien gemolken werden. De schuur dateert al van 1843 maar werd in 2009 volledig gerestaureerd en omgebouwd tot vergaderzaal en feestzaal. Het houten dakgebinte zorgt voor een landelijk uitzicht en is uniek in het Hageland. Hebt u plannen om een feest of evenement te organiseren in De Schuur? Dan zorgen wij voor een professionele geluidsinstallatie en belichting.

De Gelagzaal

In De Gelagzaal werd er tot de eerste wereldoorlog bier gebrouwen. Nu is het een gezellige zaal met een Hagelandse karakter. Kortom, de ideale locatie voor vergaderingen of kleinere gastronomische proeverijen. Vanuit de Gelagzaal hebt u een prachtig uitzicht op de brouwerij. Naast de streekgastronomie stellen onze klanten ook de gemoedelijke sfeer en de landelijke ligging van Craywinckelhof sterk op prijs. Wil u graag meer informatie over de huur van een feestzaal of vergaderzaal? Contacteer ons gerust. Wij maken graag tijd voor u!